Hva er egeninkassosystemet EIK?

EIK er et nettbasert egeninkassosystem klar til bruk for norske kommuner. Programmet er brukervennlig og krever ingen forhåndskunnskap om inkasso. EIK sørger for at restansene synker og likviditeten øker og passer for alle kommuner uavhengig av størrelse. Vi følger med på utviklingen innen innfordringstaktikk og -metodikk, samt fagfeltet for øvrig. Med denne kunnskapen utvikler vi kontinuerlig egeninkassosystemet EIK. Dette gjør at DU til en hver tid har det mest moderne innkrevingssystemet for kommuner og du jobber alltid på siste versjon

brukervennlig.png

Komplett og brukervennlig

EIK er et komplett innfordringssystem som er oversiktlig å finne frem i og enkelt å bruke.

lett-a-laere.png

Oppdatert og lett å lære

Du jobber alltid med siste oppdaterte versjon og kommer raskt igang fordi det er lett å lære.

integrert.png

Rask suksess og integrert

I begynnelsen kommer du til å merke at du raskt lykkes med innkrevingen og har oversikt pga. integrasjonene.


Vi oppdaterer og videreutvikler EIK kontinuerlig, så du alltid kan jobbe med den siste versjonen.
— Ole-Jørgen Wilberg, Jurist & Daglig leder, EIK

Ta kontakt for å bestille EIK eller lære mer!

 

Hvorfor EIK?

Passer for alle

EIK er tilpasset alle kommunestørrelser og for de mindre kommunene har vi et alternativ hvor du kan få tilgang til inkassosystemet og legge inn sakene dine manuelt. Det passer for de kommunene med små mengder restanser. For alle andre har vi EIK med integrasjon til ditt regnskapssystem.


Rask og enkel oppstart

EIK har et moderne og intuitivt design som gjør det å enkelt lære og lett å jobbe med. Med EIK kommer du raskt igang. Innstallasjon og oppstart følger vår rutine og er utviklet etter å ha installert systemet hos nærmere 100 kommuner.


Integrasjoner & Brukerstøtte

Etter avtale om bruk av EIK installeres kommunikasjonen mellom økonomisystemet og EIK av kommunens IT avdeling, vi sjekker at kommunikasjonen virker og avtaler en dags opplæring ute i kommunen. Under opplæringsdagen starter innfordringen, det vil si at du er oppe og går på innfordringen i løpet av DENNE første dagen. Etter endt opplæring har du full tilgang til systemet og kan benytte deg av saksbehandlerstøtte via e-post og telefon. Med EIK er du aldri alene når du trenger hjelp.

 
 

Spesialtilpasninger

Med EIK har du også mulighet for å spesialtilpasse standard oppsett etter ditt behov. Dette gjør at EIK også passer for de som ønsker å spisse innfordringen for å møte utforinger de har i arbeidet med inkasso.

Beløpsgrenser

Du har valgfri beløpsgrense. Det vil si at du kan velge beløpsgrense for når innfordringen stopper, på kommunenivå eller på saksnivå for økt fleksibilitet.

Tidsintervaller

Du kan tilpasse tidsintervaller. Muligheten for å spesialtilpasse antall dager mellom tiltakene i innfordringen, gir deg egne saksganger tilpasset din kommunes behov.

Tiltak i Saksgang

Du kan bestemme hvilke tiltak som skal med i saksgangen eller legge til dokumenter tilpasset kommunens saksflyt. Vi veileder og kvalitetsikrer at saksgangene er godkjent i henhold til lovverk.

Motregning skatt

Du kan tilpasse hvilke krav som skal motregnes i tilgode skatt. Du kan velge hvilke saker som automatisk skal med i motregningen ut i fra sakens status.

 
 

Vi er stolte over å ha førnøyde kunder!

 
 

"Vi anbefaler EIK inkassosystem fordi:

  • EIK er enkelt i bruk, har veldig logisk oppbygging – ingen avansert opplæring er nødvendig
  • EIK har god brukerveiledning og brukerstøtte
  • EIK dekker alle våre behov, og vi trenger ikke kjøpe tilleggsmoduler eller bruke andre verktøy i vår innfordring
  • EIK gir oss oversikt, og hjelper oss med å få inn både hovedstol, renter og gebyrer på en effektiv måte.

Vi har vært aktive og fornøyde brukere siden 2007, og gir EIK våre beste anbefalinger."

Ann Merete Hallum (Innfordringsleder) - Ringebu og Sør Fron kommuner