without subtitle enkel - utstanset.png

Initiativtakerne til kapitalkontroll er opptatt av den nye tiden som ligger foran oss. En tid hvor omtanke, samarbeid og evne til å gjøre hverandre gode vil utgjøre en enda større forskjell enn i dagens samfunn.

Problemer med å innfri sine forpliktelser kan skje oss alle. Når slike situasjoner oppstår, så trenger alle parter som er involvert, mindre stress og press. Ikke minst er det viktig å inndrive pengekrav uten at det skal koste mer enn nødvendig hverken for de som krever inn eller for de som har fått et krav rettet mot seg.

Vår tekniske løsning som er utviklet over 15 år medfører lavere gebyr og salær i tillegg til at den er effektiv, forståelig og solid. Våre ansatte innehar mangeårig kompetanse innen juridiske saker, programmering, økonomi, revisjon, strategi og markedsføring.

Vi tror på vår visjon og våre verdier og tilbyr i tillegg til et rettferdig egeninkassosystem gjeldsrådgiving til våre kunder. KapitalKontroll støtter opp under FNs verdensmål nr. 1 om å utrydde fattigdom ved å årlig donere bort en andel av vårt overskudd til dette formålet.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat rundt egeninkasso og dets fordeler eller om du og din bedrift ønsker mer informasjon om oss.